Mozgó kutyakozmetika

Mozgó kutyakozmetika

Sokszor fordul elő, hogy a mindennapos rohanásban nem jut elég idő arra, hogy kis kedvencünket kutyakozmetikushoz vigyük. Tudjuk, hogy szükség lenne rá, mert lenőtt a szőre, vagy nagyon megnőttek a karmai, vagy egyszerűem jó lenne már egy alapos fürdetés, hogy újra kellemes illata és látványa legyen kutyánknak, miközben az egészsége szempontjából is jót teszünk vele. A sok teendő mellett ugyanakkor néha mégis meg kell oldani, hogy lássa kozmetikus a kutyát. Lehet ez az egyik érv a mozgó kutyakozmetika mellett, a másik érv, hogy vannak kutyusok, akik megszeppennek az új környezettől, és az új, számukra ismeretlen környezetben egy új személytől. Ezen a félelmükön is lehet oldani azzal, hogyha a kutyakozmetika, vagyis a kozmetikus szakember házhoz megy. Több szempontból is nyerünk a magunk számára, így például időt és energiát.

A mozgó kutyakozmetikusnak professzionális gépei, anyagai és eszközei vannak, naprakész szakmai tudással rendelkezik, immáron több, mint 10 éve. Nyugodtan szakértő kezeire bízhatjuk kedvencünket, aki vállal nyírást, szőrbontást és festést, trimmelést, karmok visszavágását, füljáratok tisztántartását, fürdetést, bűzmirigyek kiürítését és sok más, kutyánk egészsége szempontjából fontos szolgáltatásokat.
A szolgáltatások nagyban függnek többek között a kutya fajtájától; fajta tiszta vagy keverék, hogy kis, közép vagy nagytestű kutya, életkorától, magasságától, egészségi állapotától. De attól is, hogy kinti vagy benti kutya-e. Számos tényező befolyásolja, hogy milyen szolgáltatásra van szüksége a kutyánknak, ezen belül is, hogy melyik a megfelelő eszköz adott szolgáltatáson belül. A kozmetikus több éves szakértelmének és megfelelő eszközeinek köszönhetően pontosan tud segíteni abban, hogy kis kedvencünknek mire is lehet szüksége, mi az az eljárás, ami higiénéje megőrzésében segíthet.

A kutyakozmetikus Budapesten és környékén vállalja a házhoz kiszállást, a kutyák teljes körű ápolását és kozmetikázását jól felszerelt kozmetikai eszközökkel. Az ár függ a kutya fajtájától és nagyságától.