Vecsés

Kutyakozmetika Vecsés

Vecsési kutyakozmetika

Házi kedvencünknek időnként szüksége van megújulásra és karbantartásra. Ez azért elengedhetetlenül fontos, hogy egészségileg is minél tovább boldogíthassa a gazdit és a családtagokat. Azért szükséges időnként – fajtától, életkortól, mérettől függően – gondos, szakértő kezekre bízni, mert laikus gazdaként nem is gondolnánk, mi mindenre lehet szüksége a kutyának ahhoz, hogy valóban jól érezze magát a bőrében.
A kutyakozmetikus szolgáltatások egyik legkényelmesebb és legegyszerűbb módja, amikor a kutyakozmetikus házhoz megy. Schveiger Elvira több, mint 10 éves kutyakozmetikus szakmai tapasztalattal áll a gazdik rendelkezésére, professzionális kozmetikai gépekkel, korszerű eszközökkel, nagy türelemmel, precizitással és szakmai hozzáértéssel, teljes körű kozmetikázást vállal.Kutyakozmetikus Vecsés

Megfelelő szakértelemmel a kutyakozmetikus tudja és képes kezelni még a legnehezebb helyzeteket is, méghozzá úgy, hogy a legközelebbi alkalommal, amikor a kis kedvencet újra kozmetikázzák, már felismeri a kedves, jószándékú kozmetikust. Emiatt a tudás és hozzáállás miatt is érdemes felvenni a kapcsolatot a szakemberrel. A gazdik elképzeléseit a lehető legnagyobb körültekintéssel igyekszünk megvalósítani, azért hogy a teljes körű kozmetikázás során a kutyusok megszépüljenek.

Elvira az időbeosztása mellett rugalmas: Vecsésen kívül, Budapest bármelyik kerületében és Pest megyében is házhoz megy, hogy segítsen a teljes körű ápolásban a gazdik és a kedvencek örömére. Kérjen most ajánlatot és egy időpontot!

Árak:

Személyre szabott ár, amely függ a kutya fajtájától és nagyságától

Kiszállás:

Vecsés és környéke, Pest megye

IDŐPONTFOGLALÁS

11 + 2 =