Háznál


Kutyakozmetika az Ön otthonában Budapesten és Pest megyében, kutyák profi kozmetikázása háznál


Mint ahogy nekünk, embereknek, úgy kis kedvenceinknek is szüksége van arra, hogy fizikai állapotukkal és megjelenésükkel foglalkozzon a gazdi. Hogy miért van erre szükség? A válasz ennél összetettebb, mint ahogy az is, hogy miért fontos a kutyák, macskák ilyen módon történő rendben tartása. Függ a fajtától, a szőr hosszúságától, az állat méretétől, korától és még számos más tényezőtől, továbbá az évszak is szerepet játszik benne.

Nem csak a gazdi számára higiénikusabb és komfortosabb, ha rendszeresen, de legalábbis időről időre “csinosítja” a kis kedvencet. Ez ugyanis a kedvenc életkörülményeit is minőségibbé teszi, a gazdival való jobb kapcsolatáról nem is beszélve, továbbá egészségügyileg is a legbiztosabb, ha rendszeresen látja a kutyust a kozmetikus.

Számos lehetőség közül választhatunk felelős gazdaként, így nem csupán a kutyánk szőrét nyírhatjuk le vagy trimmelhetjük, hanem a körmök ápolására is sor kerülhet, a megmosdatásra is, ami nem csak a kutya szőre, hanem a bőre miatt is fontos, hiszen az sem szerencsés ha kiszárad, ilyenkor előfordul, hogy kutyánk vakaródzik, noha nem bolhás. Fontos ugyanakkor kiemelni, hogy kifejezetten erre a célra létrehozott samponnal, tehát kutyasamponnal kell a kis kedvencről gondoskodni. A kutyakozmetikus pedig pontosan tudja, milyen fajta speciális samponra lehet szükség. Továbbá a nagyobb szőrzetű kutyák szőrét érdemes kifésülni is. Ezek mellett még fülszőr-szedés és tisztítás is fontos lehet.

Amennyiben kényelmesebb, hogy a kutya a megszokott környezetében kerüljön szakszerű kezek közé, így lehetséges a háznál történő kozmetikázás. A kiszállás alkalmával a szükséges eszközöket viszi magával a szakember – előre egyeztetve, hogy milyen szolgáltatást igényel a gazdi –, így a kozmetikai feladatok otthoni körülmények között is végezhetőek. Abszolút előnye, hogy amennyiben félénk kutyánk van, vagy nem szereti az új helyeket, vagy akár nagytestű a kutyánk, kényelmes és ésszerű megoldásnak tűnhet, ha a kutyakozmetikust megkérjük, hogy jöjjön házhoz.

Schveiger Elvira több, mint 10 éves kutyakozmetikus szakmai tapasztalattal áll a gazdik és kedvenceik rendelkezésére. Professzionális kozmetikai gépekkel és korszerű eszközökkel dolgozik, nagy türelemmel, magas szintű precizitással és szakmai hozzáértéssel, a kedvencek teljes körű kozmetikázását vállalja.

A kutyakozmetikai szolgáltatások között többek között megtalálható: nyírás, trimmelés, fürdetés, karomvágás, intim zónák nyírása, talpszőr nyírás, fül ápolása, szemkörnyék ápolása, fésülés-bontás és zsinórozás.

Problémás és elhanyagolt állapotú kutyus sem jelent akadályt. Kutyakozmetika háznál, további részletek a szolgáltatásokról.

Kérjen ajánlatot, FOGLALJON IDŐPONTOT Schveiger Elvira kutyakozmetikusnál!