Csömör

Kutyakozmetika Csömör

Csömöri kutyakozmetika

Csömörön is több kutyakozmetika áll a gazdik rendelkezésére, de a kutyakozmetikus szolgáltatások egyik legkényelmesebb és egyszerű módja, amikor a kutyakozmetikus szakember házhoz megy. Schveiger Elvira több, mint 10 éves kutyakozmetikus szakmai tapasztalattal áll a gazdik rendelkezésére, professzionális kozmetikai eszközökkel, korszerű gépekkel, nagy türelemmel és szakmai hozzáértéssel, teljes körű kozmetikázást vállal.
Elvira az időbeosztása mellett rugalmas: Csömörön kívül, Budapest bármelyik kerületében házhoz megy, hogy segítsen a teljes körű ápolásban a gazdik és a kedvencek örömére. Kérjen most ajánlatot és egy időpontot!Kutyakozmetikus Csömör

Célkitűzésünk, hogy minden kutyus remekül érezze magát a bundájában, ezért a legfontosabb a kutyák tisztán tartása, higiéniájuk megőrzése. A teljes körű kutyakozmetikázás során a kutyusok megszépülnek. A kiszállással a kozmetikai szolgáltatás keretében egyaránt vállalunk kertben és lakásban tartott, fajtiszta és keverék kutyusokat, és mérettől függetlenül gondoskodunk a kis és nagytestű kedvencek ápolásáról is. A háznál kozmetikázás a legegyszerűbb módja a szépülni vágyó kis kedvencünk ápolásának. A gazdik elképzeléseit a lehető legnagyobb körültekintéssel igyekszünk megvalósítani, hiszen ismerjük azt a mondást, hogy: “A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.

Árak:

Személyre szabott ár, amely függ a kutya fajtájától és nagyságától

Kiszállás:

Csömör és környéke

IDŐPONTFOGLALÁS

4 + 4 =